Rygte: Aalborg Håndbold snupper skuffet ligatopscorers underskrift

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger skifter Nikolaj Læsø fra næste sæson til Aalborg, der køber ligatopscoreren fri i Århus.

Skjern, Aalborg, GOG og flere tyske klubber var alle ude efter ham.

Men det blev de danske mestre fra Aalborg, der vandt kampen om den eftertragtede underskrift fra ligatopscorer Nikolaj Læsø, erfarer TV 2 SPORT fra flere kilder.

Ingen vil officielt bekræfte skiftet, men ifølge TV 2 SPORT's oplysninger skifter 22-årige Læsø til sommer til Aalborg, der køber ligatopscoreren fri af hans kontrakt i Århus Håndbold to år før kontraktudløb.

- Jeg kan kun sige, at jeg er på plads i en anden klub. Andre kommentarer har jeg ikke lige nu, siger Nikolaj Læsø selv.

- Det kan da godt være, at vi inden længe har nogle spillere, vi skal præsentere, men jeg har ingen kommentarer til navne. Det giver jo selv sig, at når nogle forlader os, skal der også nogle andre ind, lyder det fra Aalborg-direktør Jan Larsen, der mister profilerne Omar Ingi Magnusson og Janus Smarason til tysk håndbold til sommer.

Skuffet over nuværende arbejdsgiver

Nikolaj Læsø meldte allerede i september ud, at han ikke er tilfreds med tilværelsen i Århus Håndbold og gerne vil ud af sin kontrakt til sommer.

- Jeg synes, at setuppet omkring klubben ikke har været det, som jeg var blevet lovet, da jeg forlængede kontrakten. Jeg havde fået at vide, at vi var på vej opad, og jeg tror, at det er tydeligt udadtil, at det ikke sådan helt, det der sker lige nu, sagde han dengang til TV 2 SPORT.

Er du skuffet over Århus Håndbold?

- Ja, det er jeg. Helt vildt endda. Jeg blev lovet nogle ting, som jeg egentlig havde regnet med, ville blive opfyldt. Men det er ikke sket, og det er egentlig den store årsag til, at jeg ønsker at komme videre, sagde Læsø.

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger krævede Århus Håndbold omkring 400.000 kroner for at slippe den tidligere U21-landsholdsspiller. Men det er uvist, hvad Aalborg er endt med at betale i overgangssum.

Nikolaj Læsø har imponeret i de første kampe af den nye sæson og er lige nu ligatopscorer med hele 53 mål efter seks kampe. Det er hele 14 mål mere end holdkammeraten Anders Kragh Martinussen, der er nummer to på listen.

Også den tidligere Århus-spiller Sebastian Henneberg, der i denne sæson spiller for norske Elverum, skal ifølge TV 2 SPORT's oplysninger til Aalborg i næste sæson.


Seneste nyt

fra Nordjylland