TV2 Nord søger en kreativ foto-elev

Er du begyndt på FTP-uddannelsen, er kreativ og har øje for de gode billeder, så kan det være, det er dig vi søger.

Har du et godt øje for levende billeder, så har vi måske et godt øje til dig. På TV2 Nord søger vi lige nu en ny FTP-elev med et særligt godt blik for at fortælle historier med billeder.

- For at komme i betragtning til elev-stillingen skal man have gennemført grundforløbet på Medieskolerne. Derudover skal vores nye elev være en kreativ og billedstærk fotograf, som har lyst til at indgå i vores daglige produktion af levende billeder til tv, tv2nord.dk og sociale medieplatforme, siger TV2 Nords produktionschef Thomas Kollerup.

Erfaring en fordel

Han tilføjer, at det også vil være et plus, hvis man som ansøger har lidt erfaring fra branchen og dermed også kendskab til tv-produktion.

- Vi kan til gengæld byde på rigtig gode muligheder for en elev-tid i selskab med nogle af branchens bedste og på opgaver, der spænder lige fra daglige nyheder til store events og OB-produktioner, siger Thomas Kollerup og tilføjer:

Lys og lyd

- Lyssætning og lydarbejde bliver der også chancen for at få erfaring med, og finder vi en elev med lyst til at afprøve om rollen som producer kunne være noget, så kan man som FTP-elev på TV2 Nord også få chancen bag knapperne i afviklingen i vores mediehus, siger Thomas Kollerup.

TV2 Nord har i forvejen to FTP-elever. De har både fagligt og socialt også et godt fællesskab med husets journalist- og kommunikationspraktikanter, så TV2 Nord på den måde også kan byde på et stærkt fællesskab blandt unge under uddannelse.

Læs mere om den ledige elevstilling HER. 


Seneste nyt

fra Nordjylland