Tyv ville stikke af fra politiet: Nu ryger han direkte i fængsel

En 26-årig mand fra Hjørring overtrådte en række love tirsdag aften. Nu er han varetægtsfængslet og sigtet for indbrudsforsøg.

En 26-årig mand fra Hjørring, der i forvejen er kendt af politiet, er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger, hvor han er sigtet for to indbrudsforsøg.

Det oplyser anklager hos Nordjyllands Politi, Torben Kaufmann.

Det ene indbrudsforsøg fandt sted tirsdag aften klokken 21:30, hvor hjørringenseren forsøgte at stjæle værktøj fra en byggeplads på Ravnkildevej i Aalborg Øst. Nordjyllands Politi spottede ham dog, og her startede jagten. 

Den 26-årige mand ville nemlig ikke standse, og det hele endte med, at han kørte galt og endte på en mark, så han ikke kunne komme videre.

Han er nu sigtet for indbrudsforsøget på byggepladsen i Aalborg Øst og et indbrudsforsøg i en bil på en pendlerparkeringsplads ved Brønderslev.

- Han blev fremstillet i grundlovsforhør for de to indbrudsforsøg, og det er netop dem, han er sigtet for, men han har flere lovovertrædelser bag sig, som ikke er medtaget, siger anklager ved Nordjyllands Politi, Torben Kaufmann.

Den 26-årige mand kan dermed, foruden at være sigtet for to indbrud, også se frem til sigtelser for kørsel i narko- og spirituspåvirket tilstand, forsætlig påkørsel af andre, kørsel uden gyldigt kørekort og adskillige færdselsovertrædelser.

Dagens grundlovsforhør handlede dog kun om de to indbrudsforsøg, og disse to nægtede den 26-årige mand sig skyldige i. Ifølge anklageren lyder den 26-årige mands forklaring på, at han var på byggepladsen for at se på nogle bygninger.


Seneste nyt

fra Nordjylland