Udsatte sommerhusejere forbereder sig til endnu en storm

Sommerhusejerne ved Nørlev Strand har haft et hårdt efterår. Nu forbereder de sig til endnu en storm, der kan ødelægge deres ejendomme.

Det er ikke mere end en lille uge siden, at stormen Gorm fjernede de halmballer og det sand, der beskyttede sommerhusene ved Nørlev Strand, og dermed satte husene i akut fare for at ryge i vandet. Og nu kan sommerhusejerne, der stadig kæmper en hård kamp for at beskytte deres ejendomme, se frem til endnu en storm, når Helga suser igennem.

Siden stormen Gorm har de i Nørlev derfor kæmpet en hård kamp for at blive klar til endnu en storm. Men sommerhusejer Christian Hartmann er fortrøstningsfuld omkring, at sommerhusene stadig står efter dagens storm.

- Halmballerne er kommet tilbage på plads, og vi har fået lagt en masse sand foran sommerhusene, så vi er så godt forberedt, som vi kan være, siger han til TV2 Nord.

Det er jo lidt vildt at tænke på, at det her en den femte storm i år. Vi er godt nok blevet udfordret i 2015

 

- Det er jo lidt vildt at tænke på, at det her en den femte storm i år. Vi er godt nok blevet udfordret i 2015, fortæller Christian Hartmann.

Men på trods af, at endnu en storm nu rammer de hårdt prøvede sommerhusejere, så forventer Christian Hartmann ikke, at det i dag bliver lige så slemt som sidste gang.

-Vi forventer ikke, at Helga bliver lige så slem som Gorm for os. Det har noget at gøre med, at vi er mere sårbare overfor vand end vind, og vandstanden ser ikke ud til at blive faretruende høj i dag.

 


Stormen Helga

Nørlev strand

Nørlev Strand overlevede Helga

færge stena line stena danica

Stena Line aflyser flere færger

041215 Uheld hjørring storm helga

Helga: Motorvej er genåbnet

def_thumb,50_percent

gallery Nu rammer stormen Nordjylland

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland