White Hawks forlænger med to og siger farvel til en

Frederikshavn White Hawks er ved at få styr på truppen til den kommende sæson i landets bedste ishockeyrække.

2018/2019-sæsonen sluttede med bronzemedaljer for Frederikshavn White Hawks. Forventningerne er derfor også store til den kommende sæson, og forberedelserne er allerede i fuld gang. 

Blandt andet er der så småt ved at ske ting og sager med spillertruppen. Klubben meddeler mandag i en pressemeddelelse, at de har fået styr på i hvert fald lidt af mandskabet, der skal indtage Arena Nord næste sæson. 

Klubben har blandt andet forlænget kontrakten med Rasmus Søndergaard. Rasmus Søndergaard er ved at være en rutineret White Hawks-spiller, og han kan i den kommende sæson runde 600 kampe i den hvide trøje. 

- Jeg er glad for at spille videre i White Hawks, og ser frem til vi kan bygge videre på det vi gjorde i sidste sæson. Med den lange forlængelse med Jari Pasanen (White Hawkes' cheftræner, red.), kan der blive lavet en langsigtet plan for klubben og holdet, med mulighed for at bygge noget op. Det vil jeg gerne være en del af, fortæller Rasmus Søndergaard selv om kontraktforlængelsen, der holder ham i Frederikshavn til udgangen er den kommende sæson. 

I den knapt så rutinerede afdeling er der også blevet forlænget en kontrakt. Den 20-årige målmand Aphiwat Sengthaisong har nemlig også forlænget sin kontrakt med yderligere et år. 

Det blev ikke til så mange minutter på isen i den netop overståede sæson, men den unge målmand har tænkt sig at tage arbejdshandskerne på i kampen for mere spilletid. 

- Først og fremmest er jeg glad for at kunne fortsætte i klubben i en sæson mere, hvor jeg håber jeg kan tilkæmpe mig til flere minutter på banen end i sidste sæson. Jeg kan rigtig godt lide at være i klubben, og ser frem mod en ny og ikke mindst spændende sæson, fortæller Aphiwat Sengthaisong.

Slutteligt meddeler klubben, at den blot 23-årige Thomas Larsen vælger at indstille sin ishockeykarriere. Han har været en del af White Hawks' førstehold i tre sæsoner, men har aldrig formået for alvor at bide sig fast, og derfor har han nu besluttet at lægge skøjterne på hylden. 

- Jeg har valgt at stoppe ishockeykarrieren på eliteplan på grund af for lidt kampspilletid. Jeg har følt, at jeg har brugt alt for meget tid i hallen i forhold til hvor meget spilletid jeg har fået, og derfor har jeg valgt at sige stop. Jeg kommer til at savne alle drengene på holdet, og det bliver nok det sværeste at undvære. Jeg er glad for at have haft nogle gode år i White Hawks, og ønsker dem alt held og lykke i fremtiden. Jeg vil helt sikkert komme ud og støtte dem, fortæller Thomas Larsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland