03:33

Foto: Bruno Stagsted

1 af 2

Lise Bech: Det er jo helt fantastisk

Også i Nordjylland har Dansk Folkeparti fået et godt valg, og det har betydet, at der er blevet plads til et helt nyt, nordjysk folketingsmedlem. Lise Bech fik 4176 personlige stemmer, og skal dermed i Folketinget.

Dansk Folkepartis gode valg er kommet den nordjyske folketingskandidaten Lise Bech til gode. Hun er for første gang blevet valgt ind i Folketinget, og har fået 4176 personlige stemmer.

- Det kommer lidt bag på mig, men det er jo helt fantastisk. Det er jo nogle helt fantastiske vælgere alle dem, der har stemt på mig her i Nordjylland. Det er jeg super glad for. Også dem der har hjulpet mig, for jeg havde jo ikke kunne gøre det her alene, siger Lise Bech.

Lise Bech ved endnu ikke, hvad hun skal arbejde med over på Christiansborg.

- Det er jo rigtig spændende. Jeg vil jo gerne arbejde med noget erhverv og arbejdspladser. Det er jo det, jeg har arbejdet med til dagligt, siger Lise Bech.

Hun er glad for, at det er gået så godt for Dansk Folkeparti i Nordjylland, og håber, at de kan sætte Nordjylland på Danmarkskortet.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at få Nordjylland på kortet. Nu er vi jo fire fra Dansk Folkeparti i Nordjylland, og det kan kun blive bedre, slutter Lise Bech.