I samarbejde med


ER DU MED I ET FANTASTISK FÆLLESSKAB, SÅ MELD DET TIL HER

ER DU MED I ET FANTASTISK FÆLLESSKAB, SÅ MELD DET TIL HER


Danmark er et land fuld af fantastiske fællesskaber og foreningslivet er en af grundstenene i vores demokrati. De otte TV2 Regioner vil sammen med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet hylde de mest fantastiske fællesskaber i Danmark.

Foreninger og andre fællesskaber kan nu tilmelde sig Fantastiske Fællesskaber og få mulighed for at vinde en regional pris på 50.000 kroner og samtidig få chancen for at gå videre til landsfinalen med en hovedpris på 100.000 kroner. Beløbene er øremærkede til forbedringer af fællesskabets fysiske rammer, indkøb af udstyr, aktiviteter og events, som har fokus på at åbne fællesskabet og inkludere nye og flere mennesker eller andet, som kan gøre det fælles mødested endnu bedre for alle.

Kriterier for at deltage som fællesskab


Fællesskabet skal være baseret på frivillighed

Fællesskabet skal være stiftet af medlemmer

Fællesskabet skal være forankret i pågældende region (ikke et hovedsæde et andet sted i landet)

Fællesskabet skal have et erklæret formål

Fantastiske Fællesskaber har fokus på at hylde den mangfoldighed af åbne fællesskaber, der er i hele Danmark, hvor folk mødes for at gøre noget sammen med andre. Fællesskaber der er åbne og samler mennesker på tværs af fx etnisk oprindelse, religion eller politisk ståsted.FRISTEN FOR TILMELDINGER ER 26. APRIL 2018.Tilmeld her


BEMÆRK! Koden SKAL indtastes, ellers modtager vi ikke dit tip. Det er udelukkende for at undgå spam. Vi beklager den ekstra ulejlighed.

Filer skal være mindre end 10 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png bmp pdf
CAPTCHA
Tak for tålmodigheden. Spørgsmålet er udelukkende for at forebygge spam.


DU SKAL TILMELDE DIN FORENING ELLER FÆLLESSKAB I DEN REGION AF LANDET, HVOR DEN HAR HJEMME.


Efter tilmeldingsfristen 26. april vil jurymedlemmer i hver region nominere 10 af de tilmeldte fællesskaber. De nominerede får direkte besked og offentliggøres her på siden sidst i april. Der vil derefter blive produceret små portrætfilm af hver af de nominerede.

Portrætterne offentliggøres på TV2 Regionernes platforme fra sidst i august – og så kan seere og brugere via SMS stemme på, hvilken af de ti foreninger, der skal vinde den regionale pris på 50.000 kroner.

I Nordjylland består juryen af:

Esben Danielsen fra Lokale- og Anlægsfonden

Anne-Marie Skov fra Tuborgfonden

Mikael Justesen, direktør for TV2 Nord

Peter Møller Madsen, festivalleder, Nibe Festival

Lynge Jakobsen, tidligere sportsdirektør i AaBPå Frivillig Fredag d. 28. september kåres alle de regionale vindere. Herefter kan brugere og seere i hele landet stemme på, hvilken af de otte regionale vindere, der skal vinde titlen som Årets Fantastiske Fællesskab og dermed vinde ekstra 100.000 kroner.

Årets Fantastiske Fællesskab kåres ved et landsdækkende prisoverrækkelsesshow i november, som sendes på alle TV 2 Regionernes egne websider og tv-kanaler.

Optagelser til portrætterne af de nominerede fællesskaber vil finde sted i maj-juni.
VILKÅR FOR DELTAGELSE


Det er vinderforeningen/fællesskabets eget ansvar at undersøge, hvorvidt den er berettiget til skattefrie gaver/donationer.