LIGE NU:

15-årig kvalt med hundehalsbånd

En 32-årig realitydeltager er tiltalt for grov vold, dels for at efterlade teenageren i hjælpeløs tilstand, skriver Ekstra Bladet.

Anklageskriftet mod en 32-årig reality-deltager afslører grufulde detaljer om, hvordan en blot 15-årig dreng fra Hørby blev udsat for vold, inden han blev fundet død af en hundelufter på boldbanerne i byen 28. marts 2020.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den 32-årige, som blev anholdt om aftenen 28. marts og nægtede sig skyldig, er nu tiltalt for grov vold, dels for at efterlade teenageren i hjælpeløs tilstand.

Forinden var han ifølge anklageskriftet i løbet af natten blevet mishandlet både på en adresse i nærheden af Frederikshavn, mens han kørte i en bil med gerningsmanden og ved stadion.

Ifølge tiltalen gav den 32-årige den 15-årige MDMA, udsatte ham for 'betydelig vold' og udsatte ham for kvælning ved at presse et hundehalsbånd og bælter mod teenagerens hals.

Ifølge EB havde den 15-årige mærker på både krop og i ansigtet, han havde flere blødninger i hovedet og punktformede blødninger i det ene øje, på begge øjenlåg og i mundslimhinden.

Sent samme aften blev den 32-årige anholdt. Han har tidligere deltaget i flere realityprogrammer og har efterfølgende været selvstændig nogle år.

 
 
Foto: Per Frank Paulsen

Ifølge anklageskriftet er manden desuden sigtet for at være i besiddelse af 64,83 gram MDMA med henblik på salg.

Den 15-åriges far sidder tilbage med blandede følelser.

- Jeg er skuffet over, at ingen bliver gjort direkte ansvarlig for min søns død. Hvis han (den 32-årige, red.) bliver dømt, håber jeg på, han får den strengeste straf, han kan få, siger faderen til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at familien forsøger at klare sig gennem sorgen, så godt de nu kan.

- Men det, der er sket, rammer jo i hjertet hele tiden. Det er blevet en hverdagsfølelse, og vi kommer jo aldrig til at kunne lægge det fra os.

Nordjyllands Politi har i dag (29. marts 2020) fængslet en 32-årig mand i forbindelse med sagen fra Hørby, hvor en 15-årig dreng lørdag blev fundet død på en boldbane. Manden er sigtet for at have efterladt drengen i hjælpeløs tilstand.