Den 15-årige blev fundet på boldbanerne 28. marts 2020. Samme aften blev en 32-årig anholdt og sigtet for at give drengen euforiserende stoffer og efterlade ham i hjælpeløs tilstand. Foto: Per Frank Paulsen

Den 15-årige blev fundet på boldbanerne 28. marts 2020. Samme aften blev en 32-årig anholdt og sigtet for at give drengen euforiserende stoffer og efterlade ham i hjælpeløs tilstand. Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

15-årig kvalt med hundehalsbånd

En 32-årig realitydeltager er tiltalt for grov vold, dels for at efterlade teenageren i hjælpeløs tilstand, skriver Ekstra Bladet.

Anklageskriftet mod en 32-årig reality-deltager afslører grufulde detaljer om, hvordan en blot 15-årig dreng fra Hørby blev udsat for vold, inden han blev fundet død af en hundelufter på boldbanerne i byen 28. marts 2020.

Læs også 15-årig fundet død: 32-årig sigtet for at give dreng euforiserende stoffer og efterlade ham

Det skriver Ekstra Bladet.

Den 32-årige, som blev anholdt om aftenen 28. marts og nægtede sig skyldig, er nu tiltalt for grov vold, dels for at efterlade teenageren i hjælpeløs tilstand.

Forinden var han ifølge anklageskriftet i løbet af natten blevet mishandlet både på en adresse i nærheden af Frederikshavn, mens han kørte i en bil med gerningsmanden og ved stadion.

Ifølge tiltalen gav den 32-årige den 15-årige MDMA, udsatte ham for 'betydelig vold' og udsatte ham for kvælning ved at presse et hundehalsbånd og bælter mod teenagerens hals.

Ifølge EB havde den 15-årige mærker på både krop og i ansigtet, han havde flere blødninger i hovedet og punktformede blødninger i det ene øje, på begge øjenlåg og i mundslimhinden.

Sent samme aften blev den 32-årige anholdt. Han har tidligere deltaget i flere realityprogrammer og har efterfølgende været selvstændig nogle år.

  Foto: Per Frank Paulsen

Ifølge anklageskriftet er manden desuden sigtet for at være i besiddelse af 64,83 gram MDMA med henblik på salg.

Den 15-åriges far sidder tilbage med blandede følelser.

- Jeg er skuffet over, at ingen bliver gjort direkte ansvarlig for min søns død. Hvis han (den 32-årige, red.) bliver dømt, håber jeg på, han får den strengeste straf, han kan få, siger faderen til Ekstra Bladet.

Læs også Ældre ægtepar overfaldet i sommerhus

Han fortæller, at familien forsøger at klare sig gennem sorgen, så godt de nu kan.

- Men det, der er sket, rammer jo i hjertet hele tiden. Det er blevet en hverdagsfølelse, og vi kommer jo aldrig til at kunne lægge det fra os.

02:33

Nordjyllands Politi har i dag (29. marts 2020) fængslet en 32-årig mand i forbindelse med sagen fra Hørby, hvor en 15-årig dreng lørdag blev fundet død på en boldbane. Manden er sigtet for at have efterladt drengen i hjælpeløs tilstand.

Luk video