Politiet var lørdag i gang med undersøgelser i området ved boldbanerne i Hørby, hvor den 15-årige dreng blev fundet død. Foto: Per Frank Paulsen

15-årig fundet død: 32-årig sigtet for at give dreng euforiserende stoffer og efterlade ham

En 32-årig mand er blevet varetægtsfængslet sigtet for at have efterladt en 15-årig dreng på boldbane i Hørby - drengen blev lørdag fundet død. Den 32-årige nægter sig skyldig.

En 32-årig mand fra Frederikshavn Kommune nægter sig skyldig i politiets anklager om, at han skulle have givet en 15-årig dreng fra lokalområdet i Hørby ved Sæby euforiserende stoffer og have efterladt ham i hjælpeløs tilstand på boldbanerne ved Hørby Stadion natten til lørdag. Drengen blev lørdag fundet død på boldbanerne.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Kim Kristensen efter et grundlovforhør, der i dag blev holdt for lukkede døre i Retten i Hjørring.

- Jeg kan oplyse, at politiet sigter den 32-årige efter straffelovens paragraf 250, som handler om at efterlade en person i hjælpeløs tilstand. Vi har sigtet ham for at have givet den 15-årige euforiserende stoffer og at have kørt ham til en parkeringsplads ved boldbanerne i Hørby for derefter at forlade den 15-årige - som var i den sigtedes varetægt - i hjælpeløs tilstand, hvorefter den 15-årige døde, siger Kim Kristensen.

Anklageren vil ikke oplyse, hvor den 32-årige og den nu afdøde 15-årige dreng opholdt sig, inden den 32-årige kørte drengen til boldbanerne i Hørby.

Kim Kristensen oplyser, at den 32-årige er blevet varetægtsfængslet til 24. april, og at den 32-årige nægter sig skyldig og har kæret kendelsen om varetægtsfængsling.

I Hørby er beboerne rystede over den tragiske sag. Se indslag:

02:33

Nordjyllands Politi har i dag fængslet en 32-årig mand i forbindelse med sagen fra Hørby, hvor en 15-årig dreng lørdag blev fundet død på en boldbane. Manden er sigtet for at have efterladt drengen i hjælpeløs tilstand.

Luk video

 

Læs også 32-årig anholdt: 15-årig dreng fundet død på boldbane