LIGE NU:

Flere restriktioner på slagteri

Danish Crown i Sæby vil stoppe eventuel smittespredning. Samtidig skal medarbejderne på overarbejde for at klare puklen fra det lukkede slagteri i Ringsted.

Mundbind, visir og temperaturmåling på alle er bare tre af de tiltag, der er indført på Danish Crowns Slagteri i Sæby. Udbruddet af coronavirus på Danish Crown slagteriet i Ringsted får nu konsekvenser i Sæby. For at følge med efterspørgslen bliver lørdagen taget i brug på Danish Crown i Sæby, og der er indført en række nye tiltag, for at forhindre eventuel smitte i at brede sig på slagteriet.

- I første omgang betyder det lidt ændret adfærd. Vi startede i mandags med at skulle bære mundbind, og her fra i dag af har vi også fået visir hjem, så der er ændret lidt på vores adfærd, fortæller tillidsmand Karsten Thomsen til TV2 Nord, da vi møder ham uden for slagteriet i Sæby.

Se indslag:

 

Selve slagteriet er i øjeblikket lukket land for andre end de ansatte, og efter udbruddet af coronavirus på Danish Crowns slagteri i Ringsted er der for alvor kommet fokus på branchen. Både på grund af, at der er samlet mange ansatte under samme tag, og fordi de ansatte kommer fra mange forskellige lande i verden.

- Jeg føler faktisk, vi er forholdsvis trygge ved at være her. Jeg synes, at man tager de forholdsregler, der skal være, fortæller Karsten Thomsen.

Coronakrisen hos Danish Crown har betydet, at medarbejderne i Sæby skal på overarbejde på lørdag, for at slagte nogle af de svin, der skulle have været slagtet på det lukkede slagteri i Ringsted.