Serie 4-kamp afbrudt - dommer følte sig truet

Serie 4-opgøret torsdag aften mellem Kvissel-Ravnshøj IF og Syvsten IF blev ifølge Kanal Frederikhavn afbrudt allerede efter 67 minutter. Dommer Gert Mikael Blomberg følte sig truet, fløjtede kampen af og løb ind i omklædningsrummet.

Fodbold-dommer Gert Mikael Blomberg følte sig torsdag aften så truet af tilråb fra spillere på det ene hold og tilskuere, at han valgte at afbryde en serie 4-kamp på stadion i Ravnshøj midt i anden halvleg. Det skriver Kanal Frederikshavn

I sin indberetning til DBU Jylland skriver dommeren blandt andet, at spillere fra Kvissel-Ravnshøj IF (KRIF) truede med at "ordne ham bagefter". Hjemmeholdets tilskuere truede ham med tæsk og kaldte ham for "fucking svin", "bøsserøv", "idiot", "looser" og mange andre ting.

Udpeger specifikke spillere

Kanal Frederikshavn fortæller, at dommeren, Gert Mikael Blomberg, der er medlem af Aalborg Fodbolddommer Klub, udpeger specifikt tre KRIF-spillere som de værste. Tre andre KRIF-spillere råbte ligeledes af dommeren, men han kunne ikke se deres trøjenumre.

Stillingen var 2-2, da kampen blev afbrudt midt i anden halvleg. Det skete kort efter, at KRIF, som ligger på andenpladsen, var blevet ramt af sin anden udvisning.

Første udvisning efter 15 minutter

Allerede efter 15 minutter fik hjemmeholdets Rasmus Wrensted rødt kort, efter at han blot havde været på banen i fire minutter. En kendelse, som ifølge KRIF-træner Jesper Hansen var helt forkert.

Efter 63 minutter var der marchordre til Casper Bille, som mente, han skulle have haft et straffespark. Det udløste to advarsler og dermed rødt kort. Fire minutter senere fløjtede Gert Mikael Blomberg kampen af.

- Det er grotesk, at han føler, han blev truet. Bølgerne gik højt, ja, men dommeren håndterede det ikke godt nok. Han dømte hårdt imod os og tabte kampen fuldstændigt, mener Jesper Hansen.

Dømte samme hold for ni dage siden

Gert Mikael Blomberg dømte også KRIF for ni dage siden, og ifølge træneren er det tydeligt, at "han har et horn i siden på os". KRIF påstår, at dommeren inden kampen i aftes sagde til Syvsten IF, at han ville dømme hårdt mod KRIF, da han havde haft en dårlig oplevelse med KRIF 24. august.

Det sidste kender Morten Nielsen, træner for Syvsten IF, ikke noget til. Han regner med, at Syvsten IF, som kæmper for at undgå nedrykning, tilkendes en skrivebordssejr på 3-0.

- Kvissel/Ravnshøj brokkede sig over alle kendelser. Det var noget værre roderi, som mine spillere heldigvis ikke deltog i. Nogle af kendelserne kan diskuteres, men sådan er det altid. Vi føler, at dommeren dømte efter bogen, men det er jo ikke første gang, at der er disciplinære problemer i Kvissel/Ravnshøj. Det er nok en god idé, at de begynder at kigge indad, siger Morten Nielsen.

Skal være bedre til at håndtere modgang

Jesper Hansen erkender, at KRIF skal være bedre til at håndtere modgang, og det vil han tage en snak med spillerne om. Han er klar over, at kampen formentlig ender 0-3.

- De tre point betyder mindre. Det vigtigste for os er, at vi ikke længere får den dommer. Han ødelægger vores kampe, fastslår Jesper Hansen.

Morten Nielsen opfordrer KRIF til at spille fodbold og lade dommerne gøre deres arbejde, så godt de kan.

- De har jo et godt hold. Vi havde fået en røvfuld, hvis de bare havde spillet fodbold fra start, erkender Syvsten-træneren.

Ole Frandsen, DBU Jylland, oplyser til Kanal Frederikshavn, at der formentlig falder en afgørelse i sagen midt i næste uge.