Stort drama i skæbnekamp: White Hawks taber knebent, men lever endnu

Der var drama for alle pengene i kampen mellem Frederikshavn White Hawks og Odense Bulldogs. For det var en skæbnekamp for høgene, der selv kunne afgøre, om de kommer med i slutspillet.

White Hawks manglede dog det sidste held til at få scoret, og derfor blev det et 0-1 nederlag til høgene.

Kampen fik dog også et anderledes forløb, da en stor blok is rev sig løs. Det gjorde, at spillet blev afbrudt i længere tid, og at de måtte skifte til den mindre hal 2.

Dertil kunne kun sæsonkortholderne komme med ind i hal 2, mens resten måtte blive og se kampen på storskærm i oprindelige arena.

Det skete til slut i første periode, men indtil da havde der ikke været for nogle af de 2000 tilskuere at juble over.

Ingen mål blev nemlig scoret, selvom White Hawks havde overtaget på opgøret, og da kampen efter afbrydelsen blev genoptaget, så var der heller ingen mål i luften.

Anden periode forblev nemlig også målløs, og dermed var det en tæt og afgørende kamp for Frederikshavn, der skulle afgøres i tredje periode.

Høgene blev undervejs i kampen hjulpet af Aalborg Pirates, da piraterne vandt over Rødovre. Netop Rødovre duellerer Frederikshavn med i bunden af Metalligaen om den vigtige ottendeplads og en plads i slutspillet.

Tredje periode begyndte nervøst, men det blev desværre for White Hawks, Odense som først slog til.

De tidligere White Hawks-spillere, Kristian Jensen og Radim Piroutek, fandt et godt samarbejde og sørgede for en 0-1 føring til Odense med kun syv minutter tilbage af kampen.

Herfra pressede White Hawks på, men det forblev ved presset. De formåede ikke at udligne, så det blev til et nederlag på 0-1.

Dermed bliver kampen tirsdag aften afgørende for White Hawks i kampen om top otte og slutspilshockey. Her spiller de mod Rødovre, og her må høgene ikke smide point - de er nemlig kun et point foran, og ved pointlighed er det de indbyrdes opgør, der afgør, hvem der slutter øverst.