SENESTE NYT:

49-årig tiltalt for narko og hæleri med en høvender

Manden er både tiltalt for at være i besiddelse af heroin og for at videresælge en New Holland-traktor - og en høvender.

Anklageskriftet spænder usædvanligt bredt, når en 49-årig mand efter planen tirsdag sætter sig på anklagebænken i retten i Hjørring. Han er nemlig tiltalt for så vidt forskellige ting som narkohandel - og hæleri med en høvender og en traktor.

For at tage det sidste først, så mener politiet ovenikøbet, at den 49-årige fik overdraget høvenderen og en tilhørende traktor i forbindelse med et besøg på et værtshus. 

Ifølge anklageskriftet foregik det tilbage i juli måned i år på et værtshus i Vojens. Høvenderen samt en traktor af mærket New Holland har ifølge politiet en værdi af 215.000 kroner.


Stor mængde amfetamin

Langt mere alvorligt i strafmæssig henseende er det andet anklagepunkt dog, der er rejst mod den 49-årige. Han er nemlig tiltalt for i august i år at have været i besiddelse af 174 gram amfetamin. 

Politiet gjorde narkofundet hjemme på den 49-åriges bopæl i Sindal. På grund af den betydelige mængde er han tiltalt for overtrædelse af den hårde narkoparagraf i straffeloven, §191.

Den 49-årige har siddet varetægtsfængslet siden narkofundet i august. Det vides ikke før retssagens start, hvordan han forholder sig til anklagerne.