Identitet på gerningsmand offentliggøres efter knivstikkeri

Nordjyllands Politi håber, at den mistænkte selv vil melde sig, da politiet er bekendt med hans identitet.

Opdateret den 07.06.2022: Nordjyllands Politi har tirsdag meldt ud, at de har anholdt en 40-årig mand, der er mistænkt for at stå bag knivoverfaldet på den 37-årige mand. På politiets opfordring fjerner vi derfor billede og navn på den mistænkte 40-årige.

Fredag aften 21.54 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et alvorligt knivstikkeri på en adresse på Randersvej i Hobro.

Politiet sendte hurtigt adskillige patruljer til stedet. Da politiet ankom, blev der ydet førstehjælp til en 37-årig mand.

Den 37-årige blev, omkring 20 minutter senere, fløjet med helikopter til behandling på hospitalet.

Politiet med klar udmelding: Meld dig!

Nordjyllands Politi er i fuld gang med efterforskning af sagen. De har endnu ikke fået overblik over hændelsesforløbet, og der er derfor ikke anholdt nogen personer i sagen. Det oplyser efterforskningsleder og vicepolitiinspektør, Anders Uhrskov. 

- Men vi har en klar formodning om, hvem gerningsmanden til knivstikkeriet er. Der er tale om en 40-årig mand bosiddende i Hobro – og ham leder vi aktuelt efter flere steder, siger Anders Uhrskov, der i den forbindelse retter en direkte opfordring til eftersøgte:

- Meld dig! Vi kender din identitet, så du kan lige så godt møde op på nærmeste politistation med det samme eller ringe til os, siger efterforskningslederen. 

Vicepolitiinspektøren understreger, at hvis den formodede gerningsmand ikke melder sig, så vil næste efterforskningsskridt være, at politiet efterlyser ham med fuldt navn og billede. 

En relation mellem offer og gerningsmand

Politiets arbejde viser, at der er en relation mellem offeret og gerningsmanden. Af hensynet til politiets videre undersøgelser i sagen vil vicepolitiinspektøren ikke udtale sig om yderligere detaljer.  

- Vi skal have den formodede gerningsmand anholdt til sagen. Det er vores absolut første prioritet. Ham søger vi aktuelt efter flere steder, og vi har flere spor at gå efter, siger Anders Uhrskov. 

Som følge af knivstikkeriet har Nordjyllands Politi opstillet en mobil politistation. Lørdag mellem 10-14 kan borgere henvende sig, hvis de har konkrete oplysninger eller føler sig utrygge. 


Seneste nyt

fra Nordjylland