LIGE NU:

Sparekassen Thy er ny hovedsponsor i Mors-Thy Håndbold

Håndboldklubben Mors-Thy Håndbold får ny topsponsor hvilket også betyder at hjemmebanen på Mors skifter navn.

Det vil for altid hedde "bette balkan", men fremover kommer der ikke til at stå Jyske Bank Mors Arena, når Mors og Thys bedste håndboldherrer spiller på hjemmebane i 888ligaen. 

Det nye navn til arenaen i Nykøbing på Mors bliver i stedet Sparekassen Thy Arena | Mors. Det skriver limfjordupdate.dk. 

- Vi er selvsagt glade for, at Sparekassen Thy har valgt at blive ny topsponsor i Mors-Thy Håndbold. Det er glædeligt med en stor lokal medspiller, og vi glæder os til samarbejdet, som allerede er indledt med henblik på en udbytterig aftale til glæde for både Sparekassen Thy og Mors-Thy Håndbold, siger Gunnar Bruhn Simonsen, Mors-Thy Håndbold. 

Den nye topsponsor er også selv tilfreds med det nye samarbejde. 

- Et topsponsorat i Mors-Thy Håndbold er for os en kombination af lokal opbakning og en investering. Samarbejdet med Mors-Thy Håndbold forventer vi os meget af. Eksempelvis vil vores lokale erhvervafdeling i Nykøbing komme til at gøre brug af Mors-Thy Håndbold som platform for en del af afdelingens aktiviteter og tilstedeværelse i Nykøbing, siger marketingchef Jakob Madsen fra Sparekassen Thy.

Den nye sponsoraftale trådte i kraft den 1. juli.