Foto: Nordjyllands Trafikselskab

DGI henter nordjyde som ny direktør

Jens Otto Størup rykker 1. juli fra direktørstillingen i Motorstyrelsen i Aalborg til at blive administrerende direktør i DGI.

Den 1. juli tiltræder nordjyske Jens Otto Størup som administrerende direktør i DGI. 

Han skifter til DGI fra en direktørpost i Motorstyrelsen, der ligger under Skatteministeriet. Motorstyrelsen var en af de syv styrelser der erstattede SKAT i 2018. Stryrelsens hovedsæde er placeret i Aalborg, og beskæftiger i dag omkring 375 medarbejdere. 

Jens Otto Størup kommer til DGI i en tid, hvor organisationen er i gang med en række ændringer, der skal sikre fortsat høj kvalitet, fokuseret udvikling i idrætten og et endnu tættere samarbejde med idrætsforeningerne. 

DGI's formand, Charlotte Bach Thomassen, er da også overbevist om, at Jens Otto Størup er den rigtige til at stå i spidsen for DGI.

- Jens Otto Størup har gedigen ledelseserfaring fra flere organisationer, hvor lokale, regionale og nationale perspektiver på potentialer og udfordringer skal spille sammen. Jeg er sikker på, at hans erfaringer vil vise sig værdifulde i idrættens verden, siger Charlotte Bach Thomassen.

Læs også Udfordringen: Vind en rejse til toppen af Kilimanjaro

Selv glæder Jens Otto Størup sig til at blive en del af DGI's organisation og møde de mange frivillige kræfter bag.

- Idræt har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg har set, hvordan foreninger bygger bro og binder os sammen som samfund på tværs af land og by og på tværs af generationer. De værdier vil jeg bruge mine erfaringer til at arbejde for, siger Jens Otto Størup.

Idrætten er heller ikke helt ny for Jens Otto Størup. I fritiden dyrker han cykling, gerne mountainbike i de nordjyske klitplantager. Han har også cyklet med Team Hjørring til Paris.

Inden han var direktør i Motorstyrelsen, var Jens Otto Størup administrerende direktør i Nordjyllands Trafikselskab. Han kan også skrive administrerende direktør for Nordsøen Oceanarium, Områdedirektør i KMD og administrationschef på sit CV. 

Privat bor Jens Otto Størup i Hjørring med sin kone Anette og den yngste af parrets tre børn.