Jammerbugt FC tættere på nedrykning

Hobro IK sejrede med 3-2 over bundholdet.

Jammerbugt FC er kommet et skridt nærmere nedrykning fra NordicBet ligaen, da bundholdet hjemme lørdag eftermiddag tabte med 3-2 til Hobro IK.

Hjemmeholdet havde i den grad brug for en sejr, men Hobro bragte sig foran efter 11 minutter ved en scoring af Muamer Brajanac. Men Jammerbugt bed godt fra sig, og det lykkedes holdet inden pausen at komme foran 2-1 med scoringer af Ahmed Gero og Sekou Tidiany Bangoura.

Men Hobro-spillerne svarede i anden halvleg igen og udlignende til 2-2 ved Muamer Brajanac, og senere sikrede Louicius Deedson Hobro sejren med målet til slutresultatet 3-2.

Resultatet betyder, at Jammerbugt fortsat er otte point bag Fremad Amager med tre runder igen, og dermed ser det sort ud for Jammerbugts chancer for at blive i 1. division.

Hobrospillerne er efter dagens sejr så godt som sikre på overlevelse i 1. division.