LIGE NU:

Boom i nye butikker i Thisted

Tre nye butikker åbner i J.P. Jacobsen Centret i Thisted. Dermed er 10 butikker åbnet i byen det seneste års tid.

Thisted By oplever lige nu – i modsætning til mange andre byer - et mindre boom i nye butikker. Til september er der åbnet ti nye butikker i byen det seneste års tid. Tre nye er på vej i J. P. Jacobsen Centret i centrum af Thisted. 

En udvikling der glæder direktør Per Overgaard, J. P. Jacobsen Centret. Det skriver indkøbscentret og handelsforeningen i en pressemeddelelse. 

-  Vi ønsker at skabe en rød tråd gennem butikkerne, og det er også baggrunden for, at vi har valgt at investere i de nødvendige rammer for at tiltrække netop kvalitetsbutikker som supplement til de flotte butikker, vi har i centret i forvejen, siger Per Overgaard.

quote Mange byer er hårdt ramt af butiksdød. I Thisted går det den anden vej. Vi har fået ti nye forretninger i byen det seneste års tid og det vidner om, at Thisted er en god by at starte butikker op i.

Michael Vendelbo, Handelschef.

En nødvendig investering

Han fortæller, at processen har været undervejs i over et år.

- Ejerkredsen besluttede at videreudvikle centret for på den måde at sikre, at vi er klar til at møde de krav og ønsker, kunderne har til en moderne købsoplevelse. Det er dyrt at udvikle, ikke mindst som følge af Corona-krisen, der har ramt hele detailhandlen. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at den investering, vi foretager nu, er helt rigtig. Vi ønsker at tiltrække professionelle lejere, og ønsker med vores nye investeringer at give dem en god start og dermed en god hverdag, slår Per Overgaard fast.

Han glæder sig til at byde de tre nye butikker velkomne i centret. Det er både herretøjsforetningen Mr. der rykker ind samt specialbutikken "Smagen af Thy" og en forretning med tøj til kvinder, Holms.

Glæde over nye butiksåbninger

De nye butiksåbninger i Thisted vækker stor glæde hos Thisted Handels- & Industriforening, der lægger store kræfter i at udvikle det mest tiltrækkende handelsliv til glæde for kunderne.

- Mange byer er hårdt ramt af butiksdød. I Thisted går det den anden vej. Vi har fået ti nye forretninger i byen det seneste års tid og det vidner om, at Thisted er en god by at starte butikker op i og at den fælles indsats, der dagligt gøres fra vores medlemmer med at skabe gode butikker med et kæmpe udvalg til fornuftige priser, med en god personlig service til kunderne og fælles fodslag i forhold til at tiltrække kunder og nye butikker, er den helt rigtige. Jo flere vi står samlet omkring samme mål, jo lettere er det at nå målene, mener handelschef Michael Vendelbo.

Udover Mr., Holms og Det Smager af Thy der alle åbner i J. P. Jacobsen Centret til august og september, er Cafe Håbløs og Rieders Vinyl åbnet under Corona-krisen. Herudover har Biltema, Maxi Zoo, Sport24Outlet, Harald Nyborg og ONLY ligeledes åbnet butikker i Thisted indenfor det seneste års tid.

 

80_percent

play Indlagte børn kreerer sig til drømmeferien med Kreaheltene

Havfrue i Asaa

play Forsker om plagiat af Den Lille Havfrue: Realistisk at arvinger kan få medhold

def_thumb,50_percent

play Kvinde varetægtsfængslet for drabsforsøg i Hirtshals

25_seconds

play Landmændene kan høste ekstra stort udbytte i år

80_percent

play Indlagte børn kreerer sig til drømmeferien med Kreaheltene

Havfrue i Asaa

play Forsker om plagiat af Den Lille Havfrue: Realistisk at arvinger kan få medhold

Til forsiden

Til forsiden