Foto: Bruno Stagsted (arkiv)

AaB henter ny assistenttræner til klubben

Den nye assistent kommer til klubben med erfaring som både ungdoms-, assistent- og cheftræner.

46-årige Peter Feher bliver ny assistenttræner i AaB sammen med Rasmus Würtz, der efter en vikartjans i den netop overståede sæson er blevet fast mand i trænerteamet.

Peter Feher er tidligere cheftræner i hos FC Helsingør i 1. division og har tidligere også været assistent og U/19-træner i FC Nordsjælland.

- Vi har søgt en træner med erfaring, og i Peter får vi en af landets dygtigste talentudviklere, en mand der både har været cheftræner og assistenttræner, og som også er dygtig til transitionsdelen og udvikling af ungdomsspillere, hvilket passer godt ind med den vej vi gerne vil gå. Dertil er han meget arbejdsom og ønsker at lykkes, så jeg er overbevist om, at han bliver et godt match for os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen i en pressemeddelelse.

Læs også Rasmus Würtz fortsætter som assistenttræner i AaB

Glæder sig til at komme igang

AaB’s nye assistenttræner ser også selv frem til at møde de nye kolleger og komme på træningsbanen på Hornevej i den kommende uge.

- AaB er en stor klub og har hjemme i en rigtig fodboldby, hvilket selvfølgelig er noget der tiltaler en fodboldmand som mig. Samtidig er det spændende med de ting som Jacob Friis, Rasmus Würtz, Søren Krogh, Inge André Olsen og resten af AaB-staben har gang i (AaB’s cheftræner, assistenttræner, fodboldchef og sportschef, red.) har gang i, så jeg glæder mig til at komme i gang og forventer både at vi kan være med i den sjove ende af tabellen i 3F Superligaen, samt at vi kan få udviklet nogle dygtige spillere, udtaler Peter Feher.

AaB-truppen har onsdag 12. august på Hornevej første træning i sæson 2020/2021.

Læs også AaB lejer Timothé Nkada i Stade Reims