AaB-salg nærmer sig: Vigtig detalje på plads

Superligaklubben melder ud på sin hjemmeside, at der mellem parterne er fuldstændig enighed og afklaring omkring, at klubidentiteten ikke ændres.

AaB har offentliggjort på sin hjemmeside, at klubben nu går i realitetsforhandling med en potentiel udenlandsk investor. 

Fokus i undersøgelserne omkring den henvendelse, som AaB modtog i midt september fra en udenlandsk investor, har været på at sikre fælles målsætninger, den rigtige kemi og de rigtige faglige kompetencer, der skal til for at videreudvikle klubbens sportslige sektor med AaB Akademiet som centrum.

Sådan lyder begrundelsen for beslutningen om at gå i realitetsforhandling. 

Der er mellem parterne fuldstændig enighed og afklaring omkring, at klubidentitet, herunder eksempelvis navn og logo etc. ikke ændres, lyder det fra superligaklubben. 

Hensigten er at opnå en aftale, hvor den potentielle investor tilfører kapital samtidig med, at den nuværende kreds af storaktionærer og øvrige aktionærer fortsat er en del af klubben.

AaB meddeler, at man ikke har yderligere kommentarer til emnet, før parterne opnår enighed om en aftale, eller at forhandlingerne afbrydes.

Samtidig oplyser klubben, at der sideløbende med og i tillæg til forhandlingerne også pågår forhandlinger med AaB’s eksisterende storaktionærer om en kapitaltilførsel, som forventes tilendebragt senest med udgangen af 2022. Seneste nyt

fra Nordjylland