Mette Frederiksen er klar i Nordjylland: Den nordjyske statsministerkandidat tager hul på valgkamp i Aalborg

Den socialdemokratiske formand debuterer fredag middag på Aalborg Katedralskole.

Socialdemokraternes formand nordjyske Mette Frederiksen har været sengeliggende med et maveonde, men fredag middag træder hun endelig ind i valgkampen.

- Nu kommer valgkampen for alvor i gang, fastslår TV 2s politiske analytiker Peter Lautrup-Larsen.

 

Klokken 12 fredag ruller Mette Frederiksens kampagnebus ind på Aalborg Katedralskole og dermed lyder det officielle startskud for den nordjyske statsministerkandidat, der siden udskrivelsen af valget har været ramt af sygdom. 

- Det er selvfølgelig hårdt og træls, at hun ikke kunne være med fra starten, men vi har gjort det så godt, som vi kunne og er klar til, at hun nu er tilbage. Vi er klar med omkring 2000 røde roser, siger formand for DSU Aalborg, Mathilde Albæk Lauridsen.

For DSU-formanden er det noget helt særligt med en valgkamp med landets måske kommende statsminister - for Mette Frederiksen har nemlig selv en fortid som DSU-formand i Aalborg.

Velkommen fra Løkke

Torsdag aften bød Lars Løkke Mette Frederiksen varmt velkommen til valgkampen i en video på Facebook. 

- Mette, det glæder mig rigtig meget, at du er blevet rask, og som du også godt ved, så har jeg været ked af, at du ikke har været med fra starten, siger han.

Der er altså lagt i kakkelovnen til en intens valgkamp mellem de to spidskandidater, og Peter Lautrup-Larsen mener ikke, at det vil betyde noget, at Mette Frederiksen måtte misse de første tre dage:

- Om en uge har vi glemt, at hun ikke var der i starten. Det er nu, socialdemokraterne skal vise, hvad de har klar.

 

- Det er selvfølgelig hårdt og træls, at hun ikke kunne være med fra starten, men vi har gjort det så godt, som vi kunne og er klar til, at hun nu er tilbage. Vi er klar med omkring 2000 røde roser, siger formand for DSU Aalborg, Mathilde Albæk Lauridsen. Mød hende og de andre DSU´er i Aalborg forud for formandens ankomst

FV19 - Folketingsvalg

060619 Christina Egelund

LA-profil efter valgnederlag: - Afviser ikke at stille op igen

Christina Egelund

Formænd: Vi begik for mange fejl

070619 Mette Frederiksen

play Hvis Mette bliver statsminister: - Nordjylland er mit udgangspunkt

mette frederiksen 1.maj

Mette Frederiksen inden forhandlinger: Jeg udelukker ikke nogen

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland