LIGE NU:

Corona i Skagen: Kendt slagter lukker midlertidigt

Flere steder i Skagen er nu påvirket af coronavirus. En folkeskole har måtte sende elever hjem og den kendte Slagter Munch er tvunget til at lukke i en kort periode.

Den kendte slagterforretning Slagter Munch i Skagen har i dag meldt ud på Facebook, at forretningen er midlertidigt lukket på grund af corona. 

Ifølge Slagter Munch er der udbrudt smitte blandt de ansatte, og det er af hensyn til medarbejderne og kundernes sikkerhed, at slagteriet holder midlertidigt lukket. 

- Vi beklager de gener, som nedlukningen af butikken måtte medføre for vores kunder, men vi har valgt at gå med livrem og seler og så forsigtigt og ansvarligt til værks som muligt – og håber på kundernes forståelse for denne tilgang, skriver Slagter Munch på deres facebook side. 

Skagen Skole sender 23 elever hjem

Det er ikke kun det kendte slagteri der er ramt af corona i Skagen. 

På Skagen Skole er en elev i 1. klasse testet positiv for corona. Udover eleven, hjemsendes elevens 23 klassekammerater og tre af skolens ansatte, da de alle ses som nære kontakter til eleven. Det skriver Frederikshavn Kommune på deres hjemmeside.

De hjemsendete elever og ansatte skal nu coronatestes på fjerde og sjettedagen. Allerede ved første negative test får de eleverne og de ansatte lov til at vende tilbage til skolen.