En elev på Terndrup Skole er testet positiv for Covid-19. Der er tale om en elev fra 1. klasse, og eleven har været i isolation siden fredag. Arkivfoto Foto: Anders Ekström

Elev fra 1. klasse på Terndrup Skole smittet med corona

En elev på Terndrup Skole er testet positiv for Covid-19. Der er tale om en elev fra 1. klasse, og eleven har været i isolation siden fredag.

 – Vi kontakter lige nu klassekammerater og lærere der har været i kontakt med eleven og alle er meget hjælpsomme og forstående overfor situationen. I løbet af søndagen forventer vi at have et fuldt overblik over situationen og tager de nødvendige skridt for at stoppe smitten fra dette tilfælde, siger børn- og ungechef Lene Hvilsom Larsen fra Rebild Kommune.

Smitteopsporingen er således sat i gang i forhold til de personer, eleven har været i kontakt med i løbet af onsdag og torsdag.

Rebild Kommune har de seneste 10 dage haft mere end 20 smittede pr. 100.000 borgere og beredskabet er derfor allerede skærpet og udviklingen følges dagligt. De smittede bor spredt rundt omkring i kommunen,og der er derfor ikke tale om enkelte “hotspots”.

Kommunen og Sundhedsstyrelsen samarbejder om smitteopsporingen. Der vil blive taget kontakt til dem, de smittede har været tæt på, og personkredsen vil blive opfordret til hurtigst muligt at blive testet – og til at gå i isolation, hvis de viser sig at være smittede.

Læs også Turistdirektør: - Nu er katastrofen tæt på at være total