Seneste nyt:

Større smitteudbrud i Lindholm i Nørresundby

I løbet af de seneste uger har der været flere coronatilfælde i Lindholm i Nørresundby. Både Gl. Lindholm Skole og et boligselskab er ramt af smitten.

De sidste to uges tid har Lindholm i Nørresundby været ramt af et større udbrud af coronasmitte. Det bekræfter Aalborg Kommune.

På Gl. Lindholm Skole har især en 4. klasses årgang været hårdt ramt. For lidt over en uge siden var op til 13 elever smittet i bare den ene af de to 4. klasser. Det fortæller Jakob Ryttersgaard, der er direktør for Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune. I følge TV2 Nords oplysninger var seks elever smittet i den anden 4. klasse. 

- Vi har fulgt de retningslinjer, man skal, når der opstår smitte i en klasse. Alle elever, lærere, og andre, der er nære kontakter, er i isolation og i testprogram. Så det er håndteret, som man skal, siger han.

I denne uge er kun en enkelt elev på skolen konstateret smittet, hvilket ifølge Jakob Ryttersgaard vidner om, at smitten på skolen er under kontrol.

Boligselskab advarer beboere om smitte

På grund af smitteudbruddet i Lindholm har Sundby-Hvorup Boligselskab valgt at orientere deres beboere i ejendommene på Frank Rygårdsvej, Stationsvej, Ringholmsvej, Bakkevej og Viaduktvej om de høje smittetal. I et brev skriver de, at der er fundet smitte i de pågældende boligområder, hvorfor man bør være ekstra opmærksom.

De skriver, at der inden for de seneste fire til fem dage er fundet flere smittede i området, og at det bekymrer Styrelsen for Patientsikkerhed.

Derfor bør man huske at være  omhyggelig med både rengøring, sprit og tests.