Få nye detaljer kom frem i Mia-retssagen: Thomas Thomsen afgav sin forklaring

Tredje dagen i ankesagen om Mia-drabet fortsætter fra i går med afhøring af Thomas Thomsen. Derefter er den retsmediciner indkaldt, som obducerede Mia Skadhauge Stevn.

På tredje dagen i ankesagen om Mia-drabet skal Thomas Thomsen fortsat forklare sig. Han nåede i går at svare på spørgsmål fra anklager Emil Stenbygaard og sin forsvarer Mette Grith Stage i cirka en time. 

Forud for det blev hans forklaring fra Byretten i Aalborg læst op. Og her fortalte Thomas Thomsen efterfølgende, at der var små "misvisende" ting fra forklaringen, han gerne ville afklare. 

Efter at Thomas Thomsen har afgivet sin forklaring i dag, er det meningen, at det første vidne skal på banen. Det er den retsmediciner, der obducerede Mia Skadhauge Stevns ligedele. 

Thomas Thomsen ankede sin dom fra Byretten i Aalborg. Han blev dømt for drab, forsøg på voldtægt og usømmelig behandling af lig. Han blev idømt forvaring. 

Også statsadvoksten ankede dommen. De vil have Thomas Thomsen dømt for fuldbyrdet voldtægt og idømt en straf på livstid. 

TV2 Nord er med i retten, og du kan følge med lige her:

liveblog

Mia-sagen for landsrettenMia-sagen

Screenshot 2024-05-29 100919

play Nu er dommen faldet: Mias drabsmand får hård straf

Screenshot 2024-05-29 100919

play Mia-sagen: Thomas Thomsen kendt skyldig i drab og voldtægtsforsøg

mand

liveblog Mia-sagen: Sådan forløb dagen i landsretten

100222 Hammer Bakker afspærret afspærret Mia Skadhauge Stevn

play 38-årig var på jagt efter sex, mener anklager: Han udnyttede Mia Skadhauge Stevns promille

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland