Dugfriske prognoser med dårligt nyt: Udsigt til våde kulturdage i Nordjylland

Festivalgæsterne i Nibe kan med fordel medbringe gummistøvler.

Onsdag begynder som en flot dag, men allerede i løbet af formiddagen begynder det at skye til, og hvis man skal ud, kan det kun anbefales at medbringe paraply.

Skyerne medbringer nemlig finregn til det meste af landsdelen, men allerede efter et par timer er det overstået igen. Temperaturerne vil fra morgenstunden ligge på mellem 13 og 16 grader, og det bliver ikke meget varmere ud på eftermiddagen hvor de dog stiger til mellem 16 og 19 grader. Lokalt måske 20 grader.

Vinden bliver let til jævn fra nordøst.

Finregnen der rammer både Nibe Festival og de indledende øvelser til DGI Landsstævne i Aalborg er desværre ikke en nedgradering af det regnvejr, meteorologerne de sidste dage har talt om, vil ramme Nordjylland og resten af landet. Det kommer desværre stadig. 

Natten til torsdag blæser det nemlig op til en kuling fra nordøst, og regnen kommer sammen med blæsten. Både natten til torsdag og i løbet af dagen kan der komme kraftig regn samt lyn og torden.

Også fredag, hvor der er masser af liv i både Skagen og Nibe, hvor der er festivaller samt i Aalborg, hvor landsstævnet er i fuld gang. Igen kommer der blæst og en del regn.

Lørdag kan gå hen og blive en tørvejrsdag, men med det typiske danske sommervejr in mente, har TV 2 Vejret for en sikkerheds skyld sat en regnvejrssky på femdøgnsprognosen. Så kan man da i hvert fald sige, der er et forbedringspotentiale i vejrudsigten. 


Nibe Festival 2017

4479853_web_foto_01.jpg

play En torn i øjet: Festivalgæster efterlader bunker af affald

010717 nibe festival

gallery Se billederne: 2017 blev rekordernes og kærlighedens år for Nibe Festival

010717 nibe festival folkekirken

Folkekirkens skriftestol bliver mere og mere populær på Nibe Festival

010717 nibe festival

Kubikmeter, appelsiner og frierier: Nibe Festival i skæve tal

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland